Hudvård

Utifrån en hudanalys anpassar och skräddarsyr jag varje ansiktsbehandling efter just dina behov. 

Mitt mål är att du alltid ska känna dig trygg och väl omhändertagen av mig.

 • Lilla ansiktsbehandlingen

  Tid:

  30 minuter

  Pris: 

  450 kr

  Uppfriskande behandling med rengöring, peeling, lymfdränage och mask med massage av axlar och nacke.

 • Klassisk ansiktsbehandling

  Tid:

  60 minuter

  Pris: 

  650 kr

  Rengöring av ansikte och hals. Peeling som avlägsnar döda hudceller. Ånga och portömning efter behov. Akupressur och lymfdränerande massage av ansikte. Avslutas med en anpassad mask över ansikte som verkar medan nacke och axlar masseras.

 • Ansiktsbehandling Delux

  Tid:

  75 minuter

  Pris: 

  760 kr

  Inleds med en ryggmassage och därefter rengöring och peeling av ansikte. Sedan följer en ansiktsbehandling skräddarsydd för din hud typ med ånga och djuprengöring. Behandlingen fortsätter med en skön lymfdränage/ansiktsmassage och avslutas med en passande mask medan nacke och axlar masseras.

 • Ansiktsbehandling Special

  Tid:

  90 minuter

  Pris: 

  890 kr

  Inleds med en avslappnande ryggmassage och därefter en rengöring och peeling av ansikte. Sedan följer en ansiktsbehandling skräddarsydd för din hud typ med ånga och djuprengöring. Behandlingen fortsätter med en skön lymfdränage/massage av ansikte och medans masken verkar fortsätter behandlingen med en fotinpackning, en skön skalp massage, hand massage och fotmassage.

 • Anti-age behandling

  Tid:

  60 minuter

  Pris: 

  650 kr

  En lugnande behandling där du kommer ner i varv och får en strålande hy. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, AHA pensling, massage av ansikte, nacke axlar, mask och hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med passande serum och kräm beroende på hudtyp och behov.

 • Dr Gross Skincare ansiktsbehandling

  Tid:

  45 minuter

  Pris: 

  850 kr

  Behandlingen inleds med rengöring av ansikte och hals. Därefter peeling av huden med alfa-beta facial peel för att avlägsna de döda hudcellerna, följd av ånga och portömning av huden. Sedan behandlas huden med booster, serum och en akupressur. Under masken massera nacke och axlar och slutligen masseras masken in i ansiktet.

 • Dr Gross Skincare ansiktsbehandling

  Tid:

  60 minuter

  Pris: 

  1050 kr

  Behandlingen inleds med rengöring av ansikte och hals följd av en alfa-beta facielpeel för att avlägsna de döda hudcellerna. Huden ångas och därefter en portömning. Efter portömningen behandlas huden med Booster, serum och en härlig akupressur massage. Under masken masseras nacke och axlar och avslutas men en härlig ansiktsmassage.

 • Dr Gross Skincare ansiktsbehandling

  Tid:

  90 minuter

  Pris: 

  1360 kr

  Behandlingen inleds med rengöring av ansikte och hals följd av en alfa-beta faciapeel för att avlägsna de döda hudcellerna. Huden ångas och därefter en portömning. Efter portömningen behandlas huden med Booster och serum och en härlig akupressur massage. Under masken masseras nacke, axlar och händer. Slutligen avslutas behandlingen med en härlig ansiktsmassage där man masserar in masken i huden.

 • Dr Gross Facial Peel

  Tid:

  30 minuter

  Pris: 

  850 kr

  En djupverkande "bredspektra behandling" bestående av 5 olika alfa- och betahydroxysyror som omedelbart ger ett synligt resultat. Reducerar effektivt linjer, hyperpigmentering, ärr och torrhetsfläckar, reparerar solskador samt motverkar rosacea och acne. Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandlingar alternativt som en kur i en serie om 4-5 behandlingar. Utförs max 1 gång/månad.

 • Dr Gross Facial Peel

  Tid:

  45 minuter

  Pris: 

  1150 kr

  En djupverkande "bredspektra behandling" består av 5 olika alfa- och betahydroxysyror som omedelbart ger ett synligt resultat. Reducerar effektivt linjer, hyperpigmentering, ärr och torrhetsfläckar, reparerar solskador sam motverkar rosacea och acne. Behandlingen passar alla hud typer och rekommenderas som enstaka behandling alternativt som en kur i en serie om 4-5 behandlingar. Utförs max 1gäng/månad.

Köp presentkort

Ge bort en avkoppling, det visar att du bryr dig och att du vill att dina nära ska må riktigt gott

 

Unna någon att unna sig själv!